Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Houtbewerking

Aanbod breidt uit. Een CNC-machine voor elk atelier

Het CNC-gamma van DB&S Machines is gebruiksvriendelijk en veelzijdig. (Beeld: Raisa Vandamme)

Tekst | DB&S Machines

Beeld | DB&S Machines

16 juni 2021 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

DB&S Machines uit Hooglede-Gits heeft een uitgebreid gamma. Binnenkort is er met de nieuwe Hammer portaalfrees een CNC-tafelmodel beschikbaar voor al je freesbewerkingen.

De veelzijdige Format-4 CNC-bewerkingscentra blijven een slimme keuze voor gangbare standaardproducten of unieke stukken. De profit H200 en profit H300, met hun 3 en 4 assen, produceren zowel stukwerk als grote series met uiterste efficiëntie. “Grote broer profit H350 wordt evenwel de spilfiguur in je organisatie”, klinkt het bij DB&S Machines. “Deze 5-assige CNC garandeert grenzeloze creativiteit en beperkt tegelijkertijd de kosten voor de aankoop van speciale aggregaten en gereedschappen tot een minimum. De machine zelf is trouwens erg betaalbaar.” De profit H350 is verkrijgbaar met standaard bewerkingsveld in X van 3000 millimeter en in lange versie van 5000 millimeter. Nood aan nog meer automatisatie? De H500 kan je krijgen in S-motion uitvoering waarbij de balken en cups zich automatisch correct plaatsen: 100 procent nauwkeurigheid en optimale tijdswinst.

De Hammer CNC-portaalfreesmachine verlegt de grenzen aan productiemogelijkheden en bekoort met Oostenrijkse machinebouwkwaliteit in elk detail.

Op zoek naar een compacte oplossing? Met zijn afmeting van minder dan 5 vierkante meter is de Format-4 Creator 950 ideaal voor de kleinere ateliers of als tweede CNC-bewerkingscenter. Hij neemt dan wel minder plaats in, maar je moet zeker niet inboeten op kwaliteit en mogelijkheden. Met deze volwaardige CNC kan je de vier zijden calibreren en bewerken, de kopse kant boren en heb je een gereedschapswisselaar. Deze machine kan ook perfect deuren en massief bewerken. Optioneel kan deze doorloop CNC ook automatisch drevels inschieten en inlijmen.

Nieuw: de Hammer HNC portaalfrees CNC

Binnenkort brengt de Felder-Group onder hun merknaam Hammer de HNC portaalfrees uit. Deze nieuwe Hammer CNC-portaalfrees is voor iedereen betaalbaar en bruikbaar. Of je nu een veeleisende doe-het-zelver, ambitieuze modelbouwer, kwaliteitsbewuste fabrikant van kleine series, opleidingsbedrijf of school bent: de Hammer CNC-portaalfreesmachine verlegt de grenzen aan productiemogelijkheden en bekoort met Oostenrijkse machinebouwkwaliteit in elk detail.

Met zijn afmeting van minder dan vijf vierkante meter is de Format-4 Creator 950 ideaal voor de kleinere ateliers of als tweede CNC-bewerkingscenter.

Op een oppervlak zo groot als een kleine keukentafel (een bewerkingsoppervlak van 825 op 479 millimeter) biedt de Hammer CNC-portaalfrees alle vrijheden van CNC-bewerking met een unieke prijs-prestatieverhouding. De klassieke, solide en duurzame constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen voor buitengewone torsiestijfheid en stabiliteit. Een vermogende freesas, nauwkeurige lineaire geleiders en krachtige stappenmotoren garanderen topprestaties en efficiëntie bij elke uitdaging. Absolute nauwkeurigheid en herhalingsprecisie zijn te allen tijde gegarandeerd, zelfs bij delicaat werk.

Oktober is feest- en actiemaand

Ondertussen maakt DB&S machines zich klaar voor een fijn weerzien met de klanten. “We lieten het al eerder weten: na een (gedwongen) kalm jaar van sociaal contact, het niet optimaal kunnen vieren van ons 25-jarig bestaan in 2020 en het feit dat we gewoon graag feesten en ons amuseren bij DB&S hebben we oktober uitgeroepen tot feest- en actiemaand”, leggen ze uit. “Van 1 tot en met 31 oktober is er van alles te beleven bij ons in Hooglede-Gits. Het programma krijgt stilaan vorm. Hou onze website en nieuwsbrief zeker in de gaten. Meer nieuws volgt binnenkort.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details