NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
97 M2 COREtec® vloeren in prachtige trendy en ruime woonkamer van nieuwbouw woning in Rotterdam

97 M2 COREtec® vloeren in prachtige trendy en ruime woonkamer van nieuwbouw woning in Rotterdam

Adriana en Henk hadden heelwat keuzes te maken naar aanleiding van de realisatie van hun nieuwbouwwoning in Rotterdam. Ze gingen in zee met het aannemersbedrijf Arslan uit Rotterdam. Door middel van wat zoekwerk op social media kwamen ze bij Arslan uit.

De pluspunten voor Adriana en Henk waren onder andere dat aannemersbedrijf Arslan ook een mooie en uitgebreide woonwinkel hebben waar ze gelijk de producten voor het uitkiezen hadden. Mooi meegenomen toch ? 

Doordat de vloeren van COREtec® bij Arslan aangeschreven staan als een van de beste kwaliteitsvloeren, was de keuze niet zo moeilijk.

Adriana en Henk kregen deskundig advies van de heer Bhadjan van Arslan en uiteindelijk viel de keuze op de nieuwe COREtec® Naturals Visgraat collectie die sinds kort op de markt is. Er werd voor het design Forest gekozen, wat één topper is in het assortiment van COREtec®

Niet minder dan 97 M2 (!) was er nodig voor de inrichting van de nieuwe woonkamer.  

Adriana en Henk : “De COREtec® vloer is prima te onderhouden. COREtec® levert ook hun eigen schoonmaakproducten waar wij de vloer mee onderhouden.

We zijn heel tevreden over de COREtec® vloeren en de bijhorende accessoires. Wij hebben de vloer nu 8 maanden en lijkt nog gloednieuw. We zouden COREtec®

zeker aanraden aan vrienden en kennissen en relaties. We zijn heel tevreden over COREtec® en Arslan.” 


De COREtec® vloeren Collectie : Keuze uit moderne vloeren voor in de Woonkamer

USFloors

USfloors Inc. met hoofdkantoor in Dalton, GA, United States is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige vloerbedekkingen en heeft een

nieuw type categorie vloerbedekking ontwikkeld: COREtec® is namelijk dé nieuwste revolutie in harde vloerbedekking!  

Nieuwe harde vloerbedekking : COREtec®

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. Bovendien is COREtec®  wereldwijd gepatenteerd. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl.

De backing van COREtec®  bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk, eenvoudig en snel geplaatst worden door een vakman of door een consument. Een revolutionair product dus COREtec® the original, dat men ook kan omschrijven als een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk.

Noem USFloors dus gerust de architect/uitvinder van de watervaste meerlaagse vloerencategorie

COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem.

Woonkamer

Uw woonkamer is meestal de woonruimte waar u met het gezin, de vrienden of vriendinnen en  de kennissen een aangename middag, namiddag of avond doorbrengt. Of u kunt er in uw eentje of met uw partner genieten van een rustig moment tijdens het weekend of ’s avonds na een lange dagtaak.  Met de COREtec® vloeren zit u bovendien voor jaren goed !  

De eigenschappen van de vloer zijn echt niet min : duurzaam, onderhoudsvriendelijk, snelle plaatsing, kan in alle ruimtes geïnstalleerd worden, ook vochtige ruimtes zoals keuken, badkamer en toilet. Klassiek of modern, landelijk of hedendaags, het maakt in feite allemaal weinig uit, de COREtec® vloeren.  Dat de COREtec® vloeren in de smaak vallen, is niet zo vreemd. Weinig andere vloeren zijn zo innovatief, overal installeerbaar en betaalbaar als COREtec®.

 USFloors, de fabrikant van de COREtec® vloeren, investeert voortdurend in innovatie en blijft een trendsetter op gebied van harde vloerbedekking.

De COREtec® vloeren hebben niet alleen een bijzonder warme uitstraling, ze voelen ook warm aan. De vloeren zijn snel en gemakkelijk installeerbaar door zowel vakman als consument  en ook gemakkelijk terug weg te nemen.  

 • Product               COREtec®
 • Fabrikant            USFloors
 • Gamma               COREtec® Naturals
 • Type                     Heeringbone / Visgraat
 • Design                 Meadow
 • Kostprijs              59,95 euro/M2 BTW inbegrepen 
 • COREtec® : www.coretecfloors.com
 • Arslan Wonen :  www.arslanwonen.nl
 • Garantie             Residentieel : Lifetime Project  : 10 jaar

COREtec® vloeren : nieuwe frisse look – heel mooie uitstraling  – eigen identiteit

 1. 100% Watervast
 2. Stabiel
 3. Plaatst eenvoudig
 4. Geen acclimatisatie nodig
 5. Antistatisch / Electrostatisch
 6. Ideaal voor vloerverwarming & koeling
 7. Op elke ondergrond
 8. Akoestisch dempend
 9. Pet proof

 

www.arslanaannemersbedrijf.nl

www.arslanwonen.nl

www.coretecfloors.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details