Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Voorbeschouwing

20e editie Polyclose op 19, 20 en 21 januari 2022 in Flanders Expo Gent

Polyclose-2020—SunCircle—DRJF0856-(0)
Polyclose staat voor alles wat open en dicht gaat in een gebouw.

Tekst | Polyclose

Beeld | Jo De Rammelaere

28 december 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Polyclose Editie 2022 wordt een bijzondere editie. Niet alleen omdat de beurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek voor de 20e keer plaatsvindt, ook omdat het de eerste grote vakbijeenkomst is in lange tijd. Op Polyclose kunnen sectorgenoten – in alle veiligheid – innovaties weer met eigen ogen ontdekken, netwerken en deals sluiten met professionals uit heel Europa. En dat allemaal op één plek: op 19, 20 en 21 januari 2022 in Flanders Expo Gent.

Nieuwe trends, nieuwe materialen,  nieuwe designs

Ondanks de coronacrisis bewijst Polyclose 2022 dat de markt van ramen, deuren, zonweringen, gevelsystemen en toegangstechnieken alles behalve heeft stilgezeten. Net door de lockdowns en het staycation-effect investeren particulieren fors in comfort voor hun woning en uitbreiding van de buitenruimten. Steeds meer mensen kiezen voor een terrasoverkapping om de leefruimte te vergroten.

De gevel blijft het visitekaartje van een gebouw. Panden met enorme glasoppervlakken zijn een trend. Daar ligt een uitdaging voor de zonweringsindustrie. Door de stijgende energieprijzen en een groeiend klimaatprobleem is er meer aandacht voor duurzame oplossingen. Zo is luchtdicht (ver)bouwen met een doorgedreven isolatie vandaag de norm, maar (natuurlijke) ventilatie is belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Op het vlak van digitalisering en automatisering worden er verdere grote stappen gezet. Softwareproducenten blijven hun programma’s optimaliseren en uitbreiden.

Ook de markt van toegangstechniek blijft groeien. Denk bijvoorbeeld aan de steeds grotere groep ouderen die zo lang mogelijk zelfstandig thuis wil blijven wonen, met een flexibel en veilig toegangsverleningssysteem voor zorgverleners en zorgbehoevenden.

Praktisch

Polyclose staat voor alles wat open en dicht gaat in een gebouw. De vakbeurs biedt een totaaloverzicht van alle bewegende elementen, inclusief poorten en hekken. 

Locatie:

Flanders Expo Gent (België) 

Data:

19, 20 en 21 januari – avondopenstelling tot 20 uur op donderdag

Gratis toegang voor professionals:

registreer vooraf op www.polyclose.be met CODE PP92252261.

Exposantenlijst: 

Uiteraard staat Polyclose garant voor een veilige beurs conform de geldende coronamaatregelen.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details