NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
20e editie Polyclose op 19, 20 en 21 januari 2022 in Flanders Expo Gent
Polyclose staat voor alles wat open en dicht gaat in een gebouw.

20e editie Polyclose op 19, 20 en 21 januari 2022 in Flanders Expo Gent

Polyclose Editie 2022 wordt een bijzondere editie. Niet alleen omdat de beurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek voor de 20e keer plaatsvindt, ook omdat het de eerste grote vakbijeenkomst is in lange tijd. Op Polyclose kunnen sectorgenoten – in alle veiligheid – innovaties weer met eigen ogen ontdekken, netwerken en deals sluiten met professionals uit heel Europa. En dat allemaal op één plek: op 19, 20 en 21 januari 2022 in Flanders Expo Gent.

Nieuwe trends, nieuwe materialen,  nieuwe designs

Ondanks de coronacrisis bewijst Polyclose 2022 dat de markt van ramen, deuren, zonweringen, gevelsystemen en toegangstechnieken alles behalve heeft stilgezeten. Net door de lockdowns en het staycation-effect investeren particulieren fors in comfort voor hun woning en uitbreiding van de buitenruimten. Steeds meer mensen kiezen voor een terrasoverkapping om de leefruimte te vergroten.

De gevel blijft het visitekaartje van een gebouw. Panden met enorme glasoppervlakken zijn een trend. Daar ligt een uitdaging voor de zonweringsindustrie. Door de stijgende energieprijzen en een groeiend klimaatprobleem is er meer aandacht voor duurzame oplossingen. Zo is luchtdicht (ver)bouwen met een doorgedreven isolatie vandaag de norm, maar (natuurlijke) ventilatie is belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Op het vlak van digitalisering en automatisering worden er verdere grote stappen gezet. Softwareproducenten blijven hun programma’s optimaliseren en uitbreiden.

Ook de markt van toegangstechniek blijft groeien. Denk bijvoorbeeld aan de steeds grotere groep ouderen die zo lang mogelijk zelfstandig thuis wil blijven wonen, met een flexibel en veilig toegangsverleningssysteem voor zorgverleners en zorgbehoevenden.

Praktisch

Polyclose staat voor alles wat open en dicht gaat in een gebouw. De vakbeurs biedt een totaaloverzicht van alle bewegende elementen, inclusief poorten en hekken. 

Locatie:

Flanders Expo Gent (België) 

Data:

19, 20 en 21 januari – avondopenstelling tot 20 uur op donderdag

Gratis toegang voor professionals:

registreer vooraf op www.polyclose.be met CODE PP92252261.

Exposantenlijst: 

Uiteraard staat Polyclose garant voor een veilige beurs conform de geldende coronamaatregelen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details