NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
20% meer bezoekers

20% meer bezoekers

Voor Cypers was het al de derde deelname aan ProWood. En ook deze keer loste deze vakbeurs de verwachtingen in. Naar schatting kreeg deze aanbieder van plaatmateriaal zelfs 20% meer bezoekers over de vloer. Kortom, een succesverhaal dat al weer goesting in een volgende editie doet krijgen.

Cypers is al jarenlang gereputeerd als leverancier van massief, bruut en decoratief plaatmateriaal voor de interieurbouw. “Met een doelpubliek van meubelmakers, keukenbouwers en interieurinrichters is het dan ook logisch dat we aan ProWood deelnemen,” vertelt sales manager Steef Coene. “Het is immers de enige B2B-vakbeurs met de nodige uitstraling in onze sector. Daarmee is het een ideaal platform om contacten met nieuwe, potentiële klanten te leggen.” 

Cypers
Met een doelpubliek van meubelmakers, keukenbouwers en interieurinrichters is het logisch dat Cypers aan ProWood deelneemt.

Decoratief plaatmateriaal
ProWood 2018 stond voor Cypers vooral in het teken van het decoratieve plaatmateriaal. De bezoekers konden kennis maken met de Baubuche massieve multi-ligne panelen, de Nordpan drielaagste massief houtplaat, de Pfleiderer en Kronospan melanime en HPL, de Holz in Form reliëfpanelen, de Alpha Akustik akoestisch absorberende panelen, de Alpi fineer en Alpikord fineerlaminaat, de Fundermax volkern voor buitentoepassing, de Eltec acrylpanelen en postform elementen, en de Betacryl Acrylic Solid Surface panelen en spoelbakken. “Vooral de Holz in Form reliëfplaten gingen met de aandacht lopen,” vertelt Steef Coene. “Maar ook de andere producten konden op flink wat interesse rekenen. We kijken al uit naar de volgende editie, want dan zullen we nog meer voor te stellen hebben. Sinds deze zomer opereert Cypers immers onder de vleugels van Martens Hout, waardoor het gamma aanzienlijk is uitgebreid.”   

Tekst: Els Jonckheere Beeld: Cypers
Uitgelichte afbeelding: 
Vooral de Holz in Form reliëfplaten gingen op de stand van Cypers met de aandacht lopen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details