NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
10 jarig – bestaan en Award voor Beste COREtec® Verkooppunt in Nederland in 2019

10 jarig – bestaan en Award voor Beste COREtec® Verkooppunt in Nederland in 2019

Dubbel Feest voor Laminaat en Parket 

 Jan Dossche – President USFloors International – COREtec® :

“We wensen Floris en zijn team proficiat met hun 10-jarig jubileum en wij zijn bijzonder trots dat we als COREtec® kunnen samenwerken met zo’n gedreven en enthousiaste mensen. Formidabel gewoon ! Voor COREtec® is het immers heel belangrijk om met de mensen van Laminaat en Parket samen te werken gezien hun uitgebreide kennis en hun niet te onderschatten verkoopervaring.

De eindconsumenten en professionals worden steeds bijzonder goed geïnformeerd en krijgen een uitstekende service. Voorts  nog een dikke proficiat met het behalen van de COREtec® 2019 Award voor het beste COREtec® verkooppunt in Nederland !

Dit is zonder meer heel verdiend te noemen. Hun inspanningen met hun zeer goede online marketing en  de sponsoring van RTL TV programma’s hebben zeker hun bijdrage geleverd aan de naambekendheid van COREtec® in Nederland ”


Nicolas Cnudde – Sales Director COREtec® Benelux :

“We feliciteren Floris Jeurissen met de 10 de verjaardag van zijn ondertussen behoorlijk gegroeid vloeren imperium waar COREtec® graag deel van uitmaakt. De deskundigheid en het enthousiamse van de medewerkers gekoppeld aan een sterk staaltje marketing zijn belangrijke factoren die bijdragen tot het succes van laminaat -en parket. Het continu zoeken naar nieuwe en innoverende vloerproducten die hun tijd ver vooruit zijn, bracht hen enkele jaren geleden tot bij COREtec®.

Het binnehalen van de COREtec® Award voor Beste COREtec® verkoopunt in Nederland in 2019 is voor hen dan ook een verdiende en logische bekroning voor het vele werk van de afgelopen jaren. 

We wensen Floris en zijn enthousiaste mensen dan ook nog een succesvolle komende 10 jaar in het algemeen en met COREtec® in het bijzonder.

We geven dan ook graag en met veel plezier 10 kratten echt Belgisch bier aan de mensen van Laminaat en Parket. Ze verdienen het enorm !”


Stijn Windels – Marketing Director COREtec® :

“Als we zien waar Laminaat en Parket na 10 jaar staat op de Nederlandse vloerenmarkt, dan is dit een dikke proficiat waard ! Een ongeziene en  mooie prestatie om u tegen te zeggen !

De 7 Laminaat en Parket winkels zijn stuk voor stuk altijd heel inspirerend en educatief ingericht en het is een totaalaanbod aan heel mooie producten. Ook de vele showvloeren zijn heel interessant voor de consument

COREtec® en Laminaat en Parket staan zowat voor dezelfde principes : Innoverende producten, Onderscheidend zijn, zijn tijd vooruit zijn, mooie in het oog springende designs, zeer goede service en het op de markt brengen van vloeren die de consumenten precies willen ! De Award voor Beste Nederlands verkooppunt in 2019 is zowat de kers op de taart … en dik verdiend !”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details